event-long

Event & conference

View it, meet it, wow it! Coola möteslokaler och spännande upplevelser finns överallt i Kista. Hitta din perfekta plats för det där speciella mötet eller eventet. Kista har alla typer av lokaler, hotell, skybar, naturreservat och mässhall- och kongresscenter. Vad händer i Kista idag?

P1001816

Kistamässan

Samlas på Kistamässan, ställ ut eller besök något av de spännande event som hålls här. Med stora kongresshallar, utställningsytor och mötesrum passar det nästan alla behov. Varje år hålls här allt från mässor, stora företagsevent, utställningar, kongresser och banketter till konserter, festivaler och världsutställningar. Din fantasi är det enda som sätter gränsen för vilken typ av event du kan arrangera här.

Läs mer om Kistamässan

 

0fed6733c62e956196cf821d6ff6ba4596

Scandic Victoria Tower

Håll ditt nästa möte eller konferens precis intill E4:an. Här hittar du inspirerande och flexibla lokaler både i lobbyplanet och på våning 33. Det finns även en skybar på 34:e våningen. Här kan du hålla ett evenemang med stil och njuta av en fantastisk utsikt högt uppe bland molnen.

Läs mer om Scandic Victoria Tower

Skärmavbild 2023-11-21 kl. 14.26.44

Sabis Nordic Forum

En mötesplats i sobra färger och mycket ljusinsläpp. Det här är en perfekt plats för alla typer av möten, stora som små. Förutom fina lokaler njuter ni här av personlig service och god mat lagad från grunden, den perfekta kombinationen för en lyckad konferens.

Lär mer om Sabis Nordic Forum

Skärmavbild 2023-11-21 kl. 14.30.51

Kista Gate

I Kista Gate hittar ni ett av Corem meetings större konferenscenter. Här finns allt från catering och restaurang till biljard, pingis och ett klassiskt flipperspel.

Läs mer om Kista Gate

header-bild-event

Vad händer i Kista idag?

I Kista hittar du allt från gratis lunchträningar till after work. Eller varför inte delta i Tech Tuesdays, meetups, eller allt som händer på Kistamässan?

Anmäl dig till allt roligt!

Work life Kista
- utforska mer!