food-long_720

Food & after work

Kista har allt från street food till äkta Texas BBQ och en skybar. Umgås och njut av livet med mat från världens alla hörn. Ta en kaffe i solen eller mingla på mysig after work med sköna vibes. Utforska några av de populäraste platserna här!

Kista_Arroganta_svinet-52
Kista_Arroganta_svinet-13
Kista_Arroganta_svinet-32

Det Arroganta Svinet!

Den mycket efterlängtade restaurangen Det Arroganta Svinet har nu kommit till Kista. En omtalad autentisk Texas BBQ-restaurang som startade i en bilverkstad i Jordbro, vars ”brisket”, oxbringa, lockar besökare från hela världen. Missa inte chansen att njuta av en perfekt lunch precis bredvid Kistagången och mittemot Kista Innovation Park.

Läs mer om Det Arroganta Svinet

Skärmavbild 2023-11-02 kl. 21.19.53

El Birria

Under lunchen tycker vi att du ska utforska Kistas matkultur, och inget representerar den bättre än den omtyckta foodtrucken, El Birria på Kista Ones prunkande gröna innergård. Med ett brett utbud av läckra maträtter med ursprung från Mexico serverade med passion och kreativitet, är det en perfekt plats för en smakfull paus. Njut av smakerna och känn energin som den grönskande innergården bidrar med. Nytt bränsle är tankat för att fortsätta dagen!

IMG70001
IMG_2715
IMG79959

Kista Innovation Park

Great news! Kista Innovation Park är här och serverar en mix av mat, dryck och nöje. Denna innovationshub har spännande attraktioner som boxparken Plåtparken och mat-hubben Myllra. Pionjären, Bram’s Burgers, serverar goda hamburgare alla veckans dagar från lunch till sent. Följ vår eventkalender för planerade after work eller bara slappna av i parken.

Läs mer om Kista Innovation Park

victoria Tower in Kista by night

Scandic Victoria Tower

Möt upp med dina kollegor och vänner i den bekväma lobbybaren och ät något från à la carte-menyn. Eller varför inte ta ett glas champagne eller något annat gott, med Stockholm för dina fötter i skybaren på 34:e våningen? Här får du en fantastisk utsikt uppe bland molnen.

Robin_Azad_Comfort_hotel_Kista-2984
Robin_Azad_Comfort_hotel_Kista-3060
Robin_Azad_Comfort_hotel_Kista-2989

Comfort Hotel Kista

Här kan du hänga med vänner och kollegor, äta något gott eller helt enkelt koppla av med en drink efter arbetsdagen. Den mysiga Comfort Hotel Barception-lobbyn har plats för alla!

Läs mer om Comfort Hotel Kista

Skärmavbild 2023-11-02 kl. 22.03.46

Kista Galleria

Utforska mat från världens alla hörn på restaurangerna i Kista Galleria. Deras food court är ett perfekt ställe att hitta en god lunch.

Upptäck mat i Kista Galleria

Mer mat och after work i Kista

  • Kistagången: Längs Kistagången hittar du caféer och lunchställen som Gateau, Holy Greens och Mezefabriken.
  • Heat (lunch)
  • Sabis (lunch)
  • Eatery Kista Gate
  • Zan by Pong
  • O’learys

Work life Kista
- utforska mer!