hotel-long_720

Hotel & long stay

Search it, book it, live it! Moderna, inspirerande hotell och företagslägenheter för en person eller flera. Hitta din perfekta plats för jobbresor eller ta med hela familjen på besök. Kista har ett stort och varierat utbud av hotell med allt från gym, kök och tvättstuga till lounge, skybar och terrasser. Kolla in här innan du checkar in!

scandic-victoria-tower-conference-lounge-1.jpg

Scandic Victoria Tower

Möt upp med dina kollegor och vänner i den bekväma lobbybaren och ät något från à la carte-menyn. Eller varför inte ta ett glas champagne eller något annat gott, med Stockholm för dina fötter i skybaren på 34:e våningen? Här får du en fantastisk utsikt uppe bland molnen.

LRComfortHotelK20150

Comfort Hotel Kista

Här kan du hänga med vänner och kollegor, äta något gott eller helt enkelt koppla av med en drink efter arbetsdagen. Den mysiga Comfort Hotel Barception-lobbyn har plats för alla!

studio-c-room-the-studio-hotel-kista-by-first-hotels-stockholm-1

The Studio Hotel

Ett modernt, bekvämt och tyst hotell som passar perfekt för dig som ska jobba i Kista. De flesta rummen har eget kök med tillgång till gratis gym, bastu, tvättstuga och gamingrum. Missa inte loungen med terrass på åttonde våningen där du kan jobba, ha möten eller bara hänga!

Läs mer om The Studio Hotel

Skärmavbild 2023-11-20 kl. 20.15.28

Scandic Kista

Ett hotell med ett fantastiskt läge intill Kista Galleria och tunnelbanan, för både kortare och längre vistelser. Lobbyn är en naturlig mötesplats med både bar, biljard och shuffleboard. Det finns även ett gym, lånecyklar, privat relax med bastu och om du vill bo en längre tid finns det rum med tillgång till ett fullt utrustat gästkök.

Läs mer om Scandic Kista

Skärmavbild 2023-11-20 kl. 20.18.40

Forenom Apart Hotel

Ett modernt och hemtrevligt boende för både kortare och längre vistelser. Om du är på affärsresa är detta hotell det perfekta valet. Välj mellan olika kategorier av studiolägenheter eller 2–3 rumslägenheter. Alla lägenheter har tv, hårtork, strykjärn och strykbrädda. Wifi och städning ingår i priset.

1

Ett Smart Kista

Hitta lugnet i en modern och öppen lägenhet och ladda batterierna efter en lång arbetsdag. Alla rum har gratis wifi, tv och är utrustade med moderna pentryn. Smart incheckning med rumskoden direkt i telefonen. Hemtrevligt med personal på plats som gärna svarar på dina frågor under dagtid.

Work life Kista
- utforska mer!