playground of the future

Kista har en stark historia som en plats för innovation. Med Kista Innovation Park har vi skapat en öppen plats för att utforska framtidens teknik, mötas och röra på sig. En plats för nyfikenhet, inspiration, innovation och att föreställa sig vad som är möjligt i framtiden med dagens teknik – Imagine possible!

Följ vår eventkalender för kommande events

Se självkörande fordon i action här

20220823-121427763-ios

Den stora blå mattan

På Kistagången, intill Grönlandsparken, hittar du den stora blå mattan med texten "Imagine Possible". Den är en del av Kista Innovation Park där du kan utforska Ericssons senaste teknik och innovationsprojekt, eller spela fotboll, basket eller dansa – den är öppen för alla. Välkommen till Kista Innovation Park – a playground of the future som drivs av Ericsson och The Kloud.

Utforska, rör på dig, träffas och ha kul!

Boxpark, utomhusscen och restauranger

Detta är bara början. Kista Innovation Park är fortfarande under utveckling. För att främja kreativitet, möten och inspiration börjar en boxpark, en utomhusscen och flera restauranger att ta form. Här kommer du att kunna njuta av mat från hela världen, drinkar, DJ:s, after work och dansklasser. Vi ser fram emot invigningen 2023!

image005
img-2738

Let´s connect - vi ses i Kista Innovation Park

Kista Innovation Park är platsen för innovation, kreativitet och inspiration. En given plats att hänga på, vid Kistagången intill Grönlandsparken. Come on and play!

20220823-121427763-ios

Kista Innovation Park

Connecting tech, people, work & fun