Namnlös

runfun

Come run with us:

Kistaloppet 16 september!

Den 16 september 2023 äger den fjortonde upplagan av Kistaloppet rum! Ladda upp i vårt tält vid Grönlandsparken där du kan göra din egen hejaskylt, tatuera dig och vara med i vår tävling där du kan vinna en goodie box. Vi kör uppvärmning från vår rullande scen och självklart kan du ta en bild på dig själv på prispallen framför vår härliga fotovägg efter loppet.

Under Kistaloppet samlas över 3 000 barn och vuxna för att springa genom Kista, förbi grönområden och IT-klustret med Ericsson och Kista Innovation Park. Det finns lopp för alla åldrar och typer av löpare från 0–100 år. Alla lopp är gratis att springa och alla som fullföljer loppet får medalj. Det blir folkfest med uppvärmning, underhållning längs vägen, hejarklackar och en massa roligt.

Vem hejar du på?

The Kloud finns på plats vid Grönlandsparken där Kistaloppet MINI har sin start. I vårt tält kan du göra din egen hejaskylt eller flagga för att heja fram din kompis, kusin eller morfar. Du kan värma upp framför vår rullande scen där vi spelar musik och har roligt! Och du kan tatuera dig och ta en bild vid vår fina fotovägg med prispall där du kan tävla om godisboxar. Vi finns på plats hela dagen och peppar och hejar på alla som är med och springer. Om du blir hungrig så har restaurangen Det Arroganta Svinet öppet och serverar äkta Texas BBQ ett stenkast bort.

Namnlös22

Kom och ladda upp med oss i vårt tält!

Motion för alla

Kistaloppet grundades av fem grabbar runt Kista som startade Löparakademin, en ideell organisation som arbetar med gratis träning, workshops och mentorskap för ungdomar. I samband med Kistaloppets tioårsjubileum startade ett nytt lopp som är 500 meter långt för de allra yngsta. Kistaloppet MINI ä ren stor succé. Hälften av alla som är med och springer Kistaloppet är barn och alla som springer i mål får medalj!

Läs mer om Löparakademin och Kistaloppet här.

Följ oss på Instagram och se alla bilder och filmer från dagen i vår story.

Updating Kista - more news