shutterstock-1113844697

the hub

Coming up: 

THE HUB

Bredvid Grönlandsparken har vi skapat The Hub. Det här är platsen för att hitta nya food trucks, lyssna på musik, göra lite yoga, spela boule eller bara chilla med din familj, vänner eller kollegor med start den 9 maj. Missa inte de speciella lunch trucks som kommer på besök då och då. Öppet alla vardagar.

The Hub är Kistas nya mötesplats och ligger intill Grönlandsparken, strax utanför Kistagången. Det är en plats att hänga på, umgås eller bara slappna av. Här hittar du streetfood från hela världen och det finns plats för yoga, boule och musik. Hit är alla som bor, studerar och arbetar i Kista välkomna.

karta-1920×1080-1-1080×608

Have a magic day! Every day. At The Hub.

Food trucks, fest, musik, yoga, boule, puls och avslappning. Det kommer att hända mycket på The Hub. Med bland annat en fast food truck, ett café och en ny lunch truck varje dag.

Just nu planeras flera event på platsen och vi kommer att uppdatera er så fort någonting nytt är på gång. Följ oss på Instagram Stories, där vi är snabba att gå ut med allt nytt, tider och events!

Förutom allt roligt som planeras på The Hub är tanken att du alltid ska kunna ta dig hit för att hänga, njuta eller kanske jobba. Valet är ditt.

Kom och ät lunch med oss med start den 9 maj, detaljer hittar du på Instagram Stories. Hoppas vi ses!

Updating Kista - more news