ppt-bakgrund-skarp-2

Future

Låt oss prata framtid!

Kistamässan 11-12 maj

Lås oss prata framtid! På Kistamässan den 11–12 maj står nämligen just den i fokus. Ta del av mängder av innovationer, häftiga start-ups, öppna seminarier och nätverksmingel. Hit kommer hundratals utställare, innovatörer och talare redo att uppdatera, utbilda och motivera dig.

webb-boxen-far-smart-city-1-720×480-jpg

Kista har teknik, innovation och framtidstänk i sitt DNA. Här har idéer fötts och via innovationens kraft tagit sig ut i världen. Ofta med fokus på att göra världen till en bättre plats.

Nu är det dags för Kistamässan och här står just innovation i fokus. Och vi vågar säga att den här mässan sticker ut, eller mässorna snarare. Det är nämligen ett event med flera mässor. Och det är stort. Vi snackar Nordens ledande mötesplats för ämnena: framtidens mat, ny teknik och smarta städer. Allt samlat på samma plats.

Forskare, visionärer, ledare, chefer, experter, politiker och företagsledare i absolut världsklass är här. Listan kan göras lång på alla de innovatörer och visionärer som kommer för att visa vad framtiden har att erbjuda. Besök fulla mässgolv med hundratals utställare och varumärken. Med högkvalitativa leverantörer och massvis av innovationer i en inspirerande miljö med många aktiviteter.

Vi på The Kloud är också självklart på plats och kommer att befinna oss på Stockholm Smart City Conference. Hoppas vi ses där!

live-expo-my-news-desk-1024×576-2
ppt-bakgrund-skarp-2

Tre områden - samma mål: Let's make the world a better place

De tre fokusområden som Kistamässan består av är: Framtidens mat, ny teknik och smarta städer.

Framtidens mat - Nordic Future Food

Nordic Future Food är den självklara mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen. En dynamisk arena med fokus på innovation i produktion, hälsa och framtidens mat. Du möter hundratals ledande leverantörer och varumärken och tar del av mängder av aktiviteter och kunskap. Här står framtidens livsmedelskedja i centrum. Läs mer på Nordic Future Foods hemsida.

Ny teknik - Stockholm Tech Live

Stockholm Tech Live är mötesplatsen för nästa generations strategier inom Artificiell Intelligens, Big Data, Cyber Security, Cloud, loT, 5G, Blockchain och Startup Scaleup. En möjlighet att utforska, upptäcka och förstå den nya tekniken som driver företag och samhället framåt – och därmed förändrar världen. Läs mer på Stockholm Tech Live’s hemsida.

Smarta städer - Stockholm Smart City Conference

Stockholm Smart City Conference & Expo samlar beslutsfattare, strateger, politiker och stadsutvecklare för att se nästa generations lösningar som driver samhällsutvecklingen framåt. Ta del av urban innovation, digitalisering, det hållbara samhället samt lösningar för en bättre och mer intelligent framtid för städer och medborgare världen över. Läs mer på Stockholm Smart City's hemsida.

tech-banner-1-720×277-png

Vill du delta på mässan och vara en del av allt det coola?

Då rekommenderar vi dig att anmäla dig via båda länkarna nedan. Nordic Future Food har sin egen anmälningslänk, medan du anmäler dig till både Stockholm Tech Live och Stockholm Smart City Conference under samma länk.

Anmäl dig till Nordic Future Food här.

Anmäl dig till Stockholm Tech live och Stockholm Smart City Conference här.

Vi ses!

Updating Kista - more news