Image[85]

creative morning

Inspirerande och kreativt nätverkande:

CreativeMornings

Söker du en glad och öppen miljö där du kan bli inspirerad och vara kreativ tillsammans med andra? Se hit! Den 21 oktober kommer CreativeMornings till Kista och bjuder på en spännande frukost-träff med syftet att inspirera och sammanföra Stockholms kreativa community.

CreativeMornings anordnar frukost-träffar varje månad. Hit är alla välkomna för att få en grym start på morgonen. Den 21 oktober kommer de till Kista och bjuder på en spännande träff.

Image
Image[15]

Under eventet så blir det en diskussion om Ethos med ämnen som bland annat berör kulturella stereotyper, skillnader och gemensamma drag. Diskussionen kommer att baseras på boken "The Culture Map" av Erin Meyer. Med fokus på gemenskap och samskapande.

Eventet kommer att hållas på The Klouds kontor på Kistagången 21 klockan 08.00 – 08.45. Förutom diskussionen om Ethos bjuds det roliga aktiviteter, musik, Q&A och en presentation av Creative Mornings samarbetspartners – där vi på The Kloud är en utav dem!

”Huvudsyftet med våra månatliga evenemang är att bygga ett mångsidigt och inkluderande samhälle som vårdar kreativitet. Och när vi säger kreativitet – menar vi det på bredast möjliga sätt.” 

- Anastasia Angeli, a City for you

Image[69]

Det blir ett vänligt, öppet och roligt event och alla är välkomna! Att delta är kostnadsfritt men du måste anmäla dig. Vi ses 21 oktober!

Updating Kista - more news