442489538_18339742255138923_4709680147904583643_n

WELCOME

Kista Innovation Park:

Där teknik möter smak och äventyr

I hjärtat av Kista, där innovation frodas och tekniken sätter takten, växer det fram ett levande ekosystem i Kista Innovation Park. Förankrad vid Ericssons globala huvudkontor är denna dynamiska knutpunkt inte bara en arbetsplats utan även en lekplats för den nyfikna, äventyrslystna och hungriga. I år har vi flera nya aktörer med spännande koncept och annorlunda innehåll jämfört med förra året. Besök denna pulserande plats, där du kan njuta av lunch ta med dig mat från Sustainaboule, Bollywood Bites, CGs Streetfood och Det Arroganta Svinet. Spela lite basket, ta en joggingtur på lunchen med We Run Kista, eller bara häng med på lite rolig afterwork, spela boule eller koppla av i solstolarna när solen skiner. Kom ut och lek!

30

Matupplevelser i världsklass

Du får inte missa det breda utbudet av kulinariska läckerheter som väntar i Kista Innovation Park. Från Det Arroganta Svinets rökiga ”brisket” till Bollywood Bites exotiska smaker finns det något som kan kittla varje smaklök. Om du har bråttom kan du förbeställa en snabb matbit från CGs Streetfood för smidig avhämtning. Årets stora nyhet är zero-waste-restaurangen Sustainaboule som serverar hållbar, näringsrik och härlig mat och dryck. Och där varje tugga är en insats för jorden!

Boule och afterwork

Men Kista Innovation Park handlar om så mycket mer än teknik och mat – det handlar om att föra människor samman. Antalet boulebanor i parken har i år utökats och gör den till en perfekt mötesplats för afterwork och företagsevent. Du kan också använda alla solstolar gratis när solen skiner, eller varför inte spela lite basket på den stora blå mattan!

28
70

Ericsson Innovation Lab

I framkant för kreativ teknikinnovation finns Ericsson Innovation Lab, ett bevis på företagets engagemang för öppenhet och inkludering i tech-världen. Inbäddat i Kista Innovation Park lockar detta "uppfinningsgarage" med olika democontainrar besökare att utforska framtidens teknik från första parkett. Från uppkopplade växthus till fjärrstyrda racerbilar som drivs av 5G, erbjuder Innovation Lab en glimt av en värld där kreativiteten är gränslös. I år finns en ny robotcontainer på plats.

Big Blue Mat

Men innovation är inte begränsad till den digitala världen. Kliv utanför labbet där du hittar den "Stora Blå Mattan", ett expansivt aktivitetsområde där fantasin får flöda. Från basketmatcher till 5G Rides är denna livliga plats ett bevis på kraften i gemenskap och samhörighet. Det är här som We Run Kistas gratis löparträning startar två gånger i veckan. Nytt för i år är fler publika event som Culture diversity day, World bee day och ett midsommarfirande.

IMG79838
13

Come out & play!

Oavsett om du är tekniknörd, en matälskare eller helt enkelt letar efter en plats att koppla av på, välkomnar Kista Innovation Park dig med öppna armar. Så kom ut och lek, utforska och upptäck de oändliga möjligheterna som väntar vid denna pulserande knutpunkt för innovation och kreativitet.
 
Sustainaboule har öppet för lunch och boule varje vardag från kl. 11 och afterwork på onsdagar och torsdagar. Du kan också boka företagsevent på andra dagar och tider.

Bollywood Bites har öppet för lunch och middag varje vardag från kl. 11 och på helger från kl. 15.

CGs Streetfood har öppet för restaurang och avhämtning varje vardag från kl. 11, utom på tisdagar då det är från kl. 13. På helgerna är det öppet från kl. 17.

Det Arroganta Svinet har öppet för lunch, tisdag till fredag från kl. 11 och lördagar från kl. 12. Stängt söndagar och måndagar.

CGs streetfood

Följ oss på Instagram och kolla in kommande events på vår webbplats för att se dagliga aktiviteter och planerade event.
 
Läs mer om Kista Innovation Park

Updating Kista - more news