The-Kloud-Dott-scaled-e1688117536783

move

Rulla fram med stil i Kista:

Powered by The Kloud & Dott

Ta dig till olika platser – säkert och med stil! Nu har elsparkcyklar från Dott rullat in i Kista och väntar på att bli upplockade av dig. Ta dig snabbt och smidigt mellan möten, till en kompis, eller en lunch på Kista Innovation Park. Eller varför inte bara glida runt och känna friheten på två hjul? Du finner elsparkcyklarna på utvalda parkeringsplatser. Dott bjuder på två free rides. Ladda ner appen, hitta en Dott och kör!

Syftet med samarbetet mellan The Kloud och elsparkcykelföretaget Dott är att se till att Kistaanvändaren har en god tillgång till mobilitet för att röra sig i stadsdelen. Samarbetet med Dott går hand i hand med Kistas värderingar.

Dott-The-Kloud-Sarah-1-e1688119667598-1500×860

– Vi testar just nu behovet av elsparkcyklarna i Kista, det pågår fram till oktober. Tanken är att börja med 50 och sedan 100 till om allt funkar som det ska. Sedan utöka zonen till att innefatta fler platser i Järva, säger Sarah Paskota, projektledare på The Kloud.

Elsparkcyklarna är placerade på utvalda parkeringsplatser runt om i Kista. Du kan se parkeringsplatserna på en karta samt en lista över de olika platserna här:

elsparkcykel-1920×10802

Dott bjuder på två free rides

För att använda elsparkcyklarna laddar du ner Dott’s app. De två första resorna du gör är gratis – have fun!

Updating Kista - more news