thevoiceofkista-1-jpg-1080×608

Connect

The Kloud håller dig uppdaterad om Kista

Redaktionen har öppnat. The Klouds nyhetskanaler är till för dig som är intresserad av Kistas framtid och vill hänga med i allt spännande som kommer hända här. Du som gillar förändring, att utforska och testa nya grejer. Välkommen till The Kloud.

Kista ska aldrig mer vara sig likt. Change is in the air. 8 000 nya bostäder planeras och lika många nya arbetstillfällen. Mer service och fler mötesplatser. Stadsmiljön ska utvecklas och gaturummen bli mer inbjudande. Dessutom arrangeras massor av spännande aktiviteter du inte vill missa. Det ska helt enkelt bli mycket mer av människor, liv och rörelse här.

The Kloud är Kistas förändringsmotor. Det är också Kistas röst och en community för dig som vill hänga med i utvecklingen och vara en aktiv del av den.

Change is in the air. And you don’t want to miss any of it. Join The Kloud!

Välj den nyhetskanal som passar dig

Här på thekloud.se finns allt samlat och webbplatsen kommer successivt få nya funktioner, fler nyheter och mer innehåll. Du som gillar sociala medier och vill få nyheterna i ditt dagliga flöde kan välja mellan Facebook, Instagram och LinkedIn. Ett annat smidigt och praktiskt alternativ är att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

One more thing...
Om du har tips på nyheter vi borde skriva om är du alltid välkommen att höra av dig till oss påredaktionen@thekloud.se

Updating Kista - more news