ComicCon STHLM 2019 web res_-19

comic con

Time for heroes:

Comic Con 4-6 november i Kista

Det är dags för Nordens största event för populärkultur – Comic Con. Och det sker i Kista. Här kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer, ta del av Cosplay-aktiviteter och spela nya spel. Var med när hallarna i Kistamässan förvandlas till en magisk plats.

DSC04828
ComicCon STHLM 2019 web res_-312

Gemenskap, glädje och kärlek. Det finns många anledningar till att Comic Con blivit ett så pass populärt event. Här finns verkligen någonting för alla, stora som små. Har du varit här tidigare vet du vad vi snackar om. Om inte är det kanske dags att ta del av fenomenet?

Comic Con är Nordens största event för populärkultur av en anledning. Och vi är stolta över att det sker i Kista.

DSC05005

Underhållning i världsklass

På scenerna kan du delta i frågepaneler och lyssna till viktiga och intressanta samtal. Du kan även uppleva cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Utöver det kan du ta del av roliga workshops, talangfulla kreatörer, besöka mängder av utställare, populära serietecknare, shopping och flera andra roliga aktiviteter inspirerade från TV och film. Underhållning i världsklass helt enkelt.

På plats får du även möjligheten att träffa kända gäster så som skådisar från serier som bland annat Game of Thrones, The Hobbit och Doctor Who.

DSC05321
DSC04852
Skärmavbild 2022-10-25 kl. 09.36.17

Comic Con är verkligen någonting utöver det vanliga. Vårt främsta tips för att ta reda på ”what all the fuss is about” är helt enkelt att ta dig dit och ta del av det roliga.

Har du inte möjlighet att vara på plats så kommer Comic Con i Kista även att livesändas på Comic Cons Youtube-kanal.

 

Updating Kista - more news