thehub-friends

streetfood

Back in Kista:

The Hub är tillbaka med mer streetfood, spel och bra vibbar!

AWs, DJs, street art, dans, och spelkvällar. The Hub är tillbaka från semester med mer streetfood, spel och bra vibbar. Öppet alla vardagar för lunch och öppet till sent när vi har after work. Vi kommer gästas av DJs, artister, dans- och yogalärare och vi kommer ha bouletävlingar och spelkvällar — vi ses på The Hub!

The Hub har flyttat in på Kistagången intill Grönlandsparken och går inte att missa. Vi har gjort om oss under semestern och kommer nu erbjuda både lunch och after work i Kista. Missa inte möjligheten att förlänga sommarkänslan med soliga utomhusluncher och bra vibbar på sena sommarnätter.

thehub-header-1920×1080

Have a magic day! Every day. And night. At The Hub.

The Hub är hela Kistas vardagsrum. En levande oas bredvid Grönlandsparken på Kistagången 16, där vi umgås, äter och hänger. Vi kommer att fortsätta servera god streetfood från hela världen, plus en boulebana, sittplatser och bra musik på lunchen. Och vi är superglada att kunna presentera våra nya after work-event med DJ Kugg och DJ Artem, jazzkvällar med olika artister, street art-workshops, dansfusion och trivia- och spelkvällar. Du kommer även att kunna finna balansen med vår morgonyoga.

Håll dig uppdaterad med vår event-kalender och följ oss i sociala medier för mer detaljer.

dj playing outside
Petanque game leisure game
program over events at The Hub

Vi hoppas att alla som har varit på semester och nu kommit tillbaka känner samma sak som oss: Det är skönt att vara tillbaka!

Följ oss på Instagram för att hålla kolla på alla food trucks och planerade after work.

Vi ses på The Hub!

the-hub-food-1
what a soup truck
hub-area
truck
the hub at the summer

Updating Kista - more news