office-long

Office & coworking

Kista är en otroligt viktig hubb för framtidens pionjärer och en inspirerande plats där du kan trivas och må bra. Här hittar du en bredd av flexibla arbets- och mötesplatser i hjärtat av framtidens arbetsliv. Hitta ditt nästa drömkontor här.

aplace03561

Det är i Kista det händer

Vi har många olika fastigheter och typer av lokaler i Stockholms innovativa knutpunkt, där skönt häng, matkultur, grönska och trivsel samsas på ett unikt sätt. I vårt grönskande boutiquekontor a:place kan du få hjälp med allt du själv inte hinner med eller ta en paus för fysiskt aktivitet. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lokalen.

Välkommen till Kista

illustration-kistaga-ngen-sangstudio-gehlarchitects-1-1440×1194-png

Vi utvecklar Kista. Kista utvecklar världen.

Corem är den största fastighetsägaren i Kista. Vi har fastigheter med närhet till både tunnelbana, pendeltåg och den nya tvärbanan som planeras tas i bruk år 2025. Här sitter de stora bolagen, de nykläckta techbolagen, forskarna akademin och stora myndigheter. Vi kan guida dig till både kontors-, lager-, industri- och butikslokaler.

Corems fastigheter i Kista

275a2959_720

Vi bygger inte nytt. Vi bygger vidare.

Vi vill skapa liv i Kista och utgår från det befintliga när vi utvecklar fastigheter och platser. Just nu pågår ett projekt med att bygga om tomma kontorslokaler till ett fyrstjärnigt hotell i samarbete med hotellkedjan Voco Hotel. I vårt all-inclusive koncept C/O Workspace får du full flexibilitet till en fast månadskostnad.

Upptäck Kista

Arkitektritat hus för Ericsson

Där världen möts och framtiden skapas

Kista Science Tower och Kista Entré har det bästa läget i Kista. Båda fastigheterna är fullservicehus med stor flexibilitet för att passa olika typer av verksamheter. I våra fastigheter erbjuder vi en rad tjänster och service såsom reception, kemtvätt, däckbyte, cykelrum, omklädningsrum, konferensrum och restauranger.

Hitta din plats i Kista

KISTA har 1.232 unika företag och 33.436 anställda.

Ericsson, FOI, Tele2, IBM med flera har sina huvudkontor i Kista.

bolag

We have everything we need to pass

Utforska din framtida coworkingplats

Vi tar coworking till nästa nivå med olika koncept – från exklusiva kontor till all-inclusive-lösningar, gemensamma aktiviteter och arbetsplatser som är utformade för att inspirera och skapa nätverk mellan personer från olika branscher!

Coworking: C/O Workspace

C/O Workspace erbjuder en all-inclusive coworking- upplevelse där hyresgästerna kan röra sig fritt mellan olika anläggningar dygnet runt. Säg adjö till krånglet med att äga ett kontor och välkomna sömlös produktivitet. Deras låsbara kontorsrum sträcker sig från 10 till 250 kvadratmeter och gör det enkelt att skala upp eller ned i takt med att ditt företag utvecklas. Med C/O är hyres- processen enkel tack vare en fast månadskostnad som täcker allt du behöver. C/O expanderar sin verksamhet och erbjuder en förbättrad coworking-upplevelse till den pulserande gemenskapen i Kista.

Jag vill ta min arbetsplats till en helt ny nivå med C/O Workspace

lc7a3264_720

Fullt utrustade mötesrum, obegränsad tillgång till kaffe för att boosta din kreativitet, toppmoderna kopiatorer och skrivare inom räckhåll, snabbt wifi för att hålla dig uppkopplad, och till och med ett gym för att hålla dig i toppform.

Coworking: a:place

I ett kvarter intill Torshamnsgatan hittar du a:place, ett exklusivt boutiqekontor som är designat som ett andra hem med mysig atmosfär, café, gym och ett orangeri. Detta är en plats som gör vardagen enklare och hjälper dig att hitta balansen i livet med personlig service, café med både lunch och catering plus ett eget gym. Och de kompromissar inte när det gäller mötesrum, fokuszoner och den senaste tekniken. Idén och konceptet bakom a:place är unikt för Kista och tar utbudet av tjänster till nästa nivå.

Jag vill veta mer om a:place

aplace03606

Mysig eldstad, öppen social lounge, tysta rum, café, gym, orangeri, hundpassning, handyman eller en påse med matvaror. Konferens- och mötesrum, besöksservice och toppmodern videokonferensut- rustning. Är du nästa hyresgäst?

Coworking: Helio

På Kistagången hittar du Helios livfulla och arkitek- toniskt designade lokaler. Med över 20 års erfarenhet av coworking organiserar de gemensamma aktiviteter, som frukostar och kaffepauser, för att bygga gemenskap bland coworking-medlemmarna. Helio erbjuder privata kontorsrum, bekväma coworking-lounger, välutrustade mötesrum, ett café och vänliga community managers. De har fångat den entreprenöriella andan som präglar Kista i en trivsam och kreativ miljö där du känner dig som hemma.

Jag vill bli medlem i Helio

Summit-kista-160927-2662x low

Allt börjar med kaffet – kvalitetsbönor från Bergstrand's Roastery i Göteborg, toppmodern mötesteknik, inklusive projektorer och blixtsnabbt wifi. Och community managers som alltid är redo att hjälpa dig med vilket önskemål du än kan ha.

Coworking: The Kollective

Tillsammans med Castellum och Vakansa vill vi på The Kloud vara med och bidra till att locka frilansare och småföretag att bli en del av Kista genom The Kollective. Här ska en härlig mix av aktörer som kan samskapa, samverka och hitta en symbios sitta. Ett kollektiv, gärna i en kreativ mix med grannkänsla, där det finns en interaktion mellan alla. Här får småföretag om 2–5 personer egna kontorsrum och tillgång till gemensamma ytor. Kontorskollektivet lyfter tillsammans varandra, Kista och Järva.

Jag vill bli medlem i The Kollective

Skärmavbild 2023-11-02 kl. 20.47.22

The Kollective tar vara på tomma lokaler och inreder med befintligt material från lokalen, men även med material från andra kontor. Därefter gör vi lokalen levande och pimpar upp den. Desto högre andel återbruk – desto bättre.

Portally_logo_white

Hitta ditt framtida kontor

Möt våra fastighetsägare Castellum, Corem, Revelop och Vasakronan. Se vad de har att erbjuda när det gäller hållbara och flexibla arbetsplatser för moderna innovativa företag som gillar att utbyta idéer och träffa peers!

Jag är intresserad av att hitta en kontorslokal här

Work life Kista
- utforska mer!

Vi har lokaler i Kista:

castellum-liggande-negativ
vasakronan-logotyp_negativ
revelop
Corem-logotyp_vit