Man with bicycle in city

Arbeta i kista

Kista är en otroligt viktig hubb för nyskapande teknik, akademi, forskning och innovation. Det är också en plats med närhet till allt genom utmärkta kommunikationer. Med närhet till både natur, service och shopping kan du lätt hitta balansen mellan arbetsliv och privatliv. Här hittar du en bredd av flexibla arbets- och mötesplatser med fokus på framtiden. Låt ditt företag blomstra och bli en attraktiv arbetsgivare – etablera ditt företag i Kista!

KISTA har
1.232 unika
företag
och 33.436
anställda.

Friends looking at the mobile phone at the cafe
Friends studying together
Trail running runner heart rate monitor watch
GettyImages-1284284200

Framtiden börjar i Kista

Satsningen på Kista är inte bara ett av Nordens
största stadsutvecklingsprojekt, utan också en stadstransformation. Det är här framtiden börjar,
oavsett om du är en innovativ entreprenör eller
startup som vill vara med i teknikens framkant,
eller en global spelare som söker ett pulserande huvudkontor.

Ericsson, FOI
CGI, iBM med
flera har sina
huvudkontor
i kista.

Ny teknik och vetenskap som utvecklas i Kista ger oss självladdande hörlurar och självkörande fordon som drivs av hållbar energi.

 

 

Några av världens ledande rymdinnovationer, som används på raketer och satelliter, utvecklas i Kista. 

Kista är platsen där flest patentansökningar kommer från i hela Europa!

GettyImages-1184804468
Portally_logo_white

 

Hitta ditt framtida kontor

Möt våra fastighetsägare Vasakronan, Castellum, Corem och Revelop. Se vad de har att erbjuda när det gäller hållbara och flexibla arbetsplatser för moderna innovativa företag som gillar att utbyta idéer och träffa peers!

Jag är intresserad av att hitta en kontorslokal här

We have everything we need to pass

 

Utforska din framtida coworkingplats

Vi tar coworking till nästa nivå med olika koncept – från exklusiva kontor till all-inclusive-lösningar, gemensamma aktiviteter och arbetsplatser som är utformade för att inspirera och skapa nätverk mellan personer från olika branscher!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coworking: C/O Workspace

C/O Workspace erbjuder en all-inclusive coworking- upplevelse där hyresgästerna kan röra sig fritt mellan olika anläggningar dygnet runt. Säg adjö till krånglet med att äga ett kontor och välkomna sömlös produktivitet. Deras låsbara kontorsrum sträcker sig från 10 till 250 kvadratmeter och gör det enkelt att skala upp eller ned i takt med att ditt företag utvecklas. Med C/O är hyres- processen enkel tack vare en fast månadskostnad som täcker allt du behöver. C/O expanderar sin verksamhet och erbjuder en förbättrad coworking-upplevelse till den pulserande gemenskapen i Kista.

Jag vill ta min arbetsplats till en helt ny nivå med C/O Workspace

aplace03606

Mysig eldstad, öppen social lounge, tysta rum, café, gym, orangeri, hundpassning, handyman eller en påse med matvaror. Konferens- och mötesrum, besöksservice och toppmodern videokonferensut- rustning. Är du nästa hyresgäst?

lc7a3264_720

Fullt utrustade mötesrum, obegränsad tillgång till kaffe för att boosta din kreativitet, toppmoderna kopiatorer och skrivare inom räckhåll, snabbt wifi för att hålla dig uppkopplad, och till och med ett gym för att hålla dig i toppform.

 

 

 

Coworking: a:place

I ett kvarter intill Torshamnsgatan hittar du a:place, ett exklusivt boutiqekontor som är designat som ett andra hem med mysig atmosfär, café, gym och ett orangeri. Detta är en plats som gör vardagen enklare och hjälper dig att hitta balansen i livet med personlig service, café med både lunch och catering plus ett eget gym. Och de kompromissar inte när det gäller mötesrum, fokuszoner och den senaste tekniken. Idén och konceptet bakom a:place är unikt för Kista och tar utbudet av tjänster till nästa nivå.

Jag vill veta mer om a:place

Tvärbanan växer från Bromma flygplats till Helenelunds pendeltågsstation, via Ursvik och Kista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coworking: Helio

På Kistagången hittar du Helios livfulla och arkitek- toniskt designade lokaler. Med över 20 års erfarenhet av coworking organiserar de gemensamma aktiviteter, som frukostar och kaffepauser, för att bygga gemenskap bland coworking-medlemmarna. Helio erbjuder privata kontorsrum, bekväma coworking-lounger, välutrustade mötesrum, ett café och vänliga community managers. De har fångat den entreprenöriella andan som präglar Kista i en trivsam och kreativ miljö där du känner dig som hemma.

Jag vill bli medlem i Helio

Young businesswoman using mobile phone and looking away at office rooftop
Summit-kista-160927-2662x low

Allt börjar med kaffet – kvalitetsbönor från Bergstrand's Roastery i Göteborg, toppmodern mötesteknik, inklusive projektorer och blixtsnabbt wifi. Och community managers som alltid är redo att hjälpa dig med vilket önskemål du än kan ha.

Många vägar leder (snabbt) till Kista

Kommunikationskarta
victoria Tower in Kista by night
aplace03711
IMG79901
aplace03561
Kista_Arroganta_svinet-52

Vi har lokaler i Kista:

castellum-liggande-negativ
vasakronan-logotyp_negativ
revelop
Corem-logotyp_vit